Peter Til și Coinbase au investit în "monedă stabilă" Reserve

Peste 40 de investitori, inclusiv managerul bine-cunoscut de fonduri speculative Peter Thiel, Coinbase, Distributed Global și GSR.IO, au susținut start-up-ul Reserve. Acest lucru este raportat de Coinspeaker.

Potrivit dezvoltatorilor, Reserve este chemat să "dea stabilitate pieței volatile a criptovalutelor". Ei remarcă, de asemenea, că noua monedă este o alternativă a banilor, care are o putere de cumpărare relativ stabilă, se caracterizează printr-o viteză ridicată a tranzacțiilor și costuri reduse și nu este adecvată pentru utilizare în scopuri criminale.

"În plus față de investitorii noștri bine cunoscuți, lucrăm și cu fondatorii și foștii lideri ai TechCrunch, Betfair și Tinder, precum și cu cei trei membri ai echipei PayPal, incubatoare start-up-uri și diverse fonduri influențate criptovalutare, inclusiv NEO Global Capital, Fenbushi PreAngel ș.a.”, a delcarat Nevin Freeman, CEO al proiectului Reserve.

De asemenea, potrivit lui Freeman, spre deosebire de alte proiecte similare, Reserve "nu va eșua".

Stablecoin Reserve este legată la un raport de 1:1 față de rata dolarului american. Este, de asemenea, demn de remarcat faptul că noua monedă este prevăzută de criptovalute.

În prima rundă de finanțare, Reserve a reușit să atragă investiții de 5 milioane de dolari. Cu toate acestea, în ciuda unor succese, ideea proiectului a fost criticată de mulți reprezentanți ai comunității criptografice. Deci, mulți oameni cred că criptovalutele care stau la baza stablecoin sunt foarte instabile în preț, ceea ce conduce la cerințe înalte de garanție. Acestea din urmă pot fi de două până la trei ori mai mari decât capitalizarea Reserve în sine.
Peter Til și Coinbase au investit în "monedă stabilă" Reserve Peter Til și Coinbase au investit în "monedă stabilă" Reserve Reviewed by cryptonews on iulie 01, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.