Părere: prețul bitcoinului încă poate ajunge la 15.000 de dolari până la sfârșitul anului

Fostul vicepreședinte al diviziei de management al investițiilor din Goldman Sachs, Christopher Matta, într-un alt discurs pe CNBC, a confirmat că rămâne încrezător în tendința ascendentă a primei criptomonede și nu consideră că marcajul de 15 000 de dolari până la sfârșitul anului 2018 nu poate fi atins.În luna iunie, co-fondatorul companiei Crescent Crypto Asset Management a declarat că ar investi în bitcoin chiar și economiile ale mamei sale, deoarece raportul dintre riscuri și randamentele potențiale în comparație cu alte active este extrem de atractiv. Matta este convins că chiar și cel mai conservator investitor va vedea în mod necesar o bună oportunitate în afaceri.

"Starea taurilor nu a scăzut în ultimele șase luni. Da, au venit organismele de reglementare, dar sunt sigur că o reglementare rezonabilă ne va aduce beneficii. Dacă sunteți un investitor pe termen lung, marca de 6000 $ este un punct de intrare rațional ", a subliniat el.

Matta a mai adăugat că ETF bitcoin va facilita în mod semnificativ accesul investitorilor instituționali la noua clasă de active. El este sigur că numărul de clienți noi este încă mare.

Este demn de remarcat faptul că Matta nu a susținut că există o legătură evidentă între lansarea bitcoin-futures și scăderea prețului.
Părere: prețul bitcoinului încă poate ajunge la 15.000 de dolari până la sfârșitul anului Părere: prețul bitcoinului încă poate ajunge la 15.000 de dolari până la sfârșitul anului Reviewed by cryptonews on iulie 16, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.