Părere: bitcoinul are doar trei căi

Profesor asociat al Departamentului de Economie al Universității din New York din Stony Brook, Noah Smith consideră că prima criptomonedă are doar trei scenarii posibile de dezvoltare. În opinia sa, bitcoinul poate deveni un substitut al dolarului american în așezările internaționale sau un analog digital al aurului. Altfel, moartea îl așteaptă.Smith este convins că în viitor această criptomonedă va putea să înlocuiască dolarul american în și să-și ia locul ca mijloc de plată internațional. În favoarea acestei versiuni sunt Jack Dorsey de la Twitter și Steve Wozniak, fostul director de vârf al Apple, care crede că bitcoinul în următorul deceniu poate deveni moneda nativă a Internetului.

Al doilea rezultat posibil pentru Bitcoin este de a deveni un analog digital al aurului și un "paradis liniștit" pentru investitori în perioade de criză pe piețele financiare. În acest caz, prima criptomonedă nu va putea înlocui banii fiați.

A treia opțiune pentru bitcoin este colapsul total. În această versiune a viitorului, bitcoinul va fi expediat la uitare.

Potrivit lui Smith, cea mai ușoară cale pentru bitcoin este din"aur". Expertul spune că judecând după dinamica perechii inflației BTC / USD și a dolarului american, aceasta este cea mai probabilă opțiune. Cu toate acestea, bitcoinul diferă de aur prin faptul că criptomoneda poate fi împărțită în părți mici, care pot fi potrivite pentru plățile zilnice.
Părere: bitcoinul are doar trei căi Părere: bitcoinul are doar trei căi Reviewed by cryptonews on iulie 13, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.