Părere: băncile au pierdut bătălia financiară împotriva cripto și finteh-companiilor

Băncile au pierdut deja cursa financiară pentru reprezentanții cripto și finteh societăților în curs de dezvoltare. Această opinie a fost exprimată de ex-șef al vânzărilor unei mari bănci spaniole, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA), și fost angajat al JP Morgan Salvador Kaskero.

Despre acest lucru Kaskero a scris pe blog-platforma 2gether, co-fondator al cărui este.

Potrivit lui, băncile au două misiuni: să promoveze activitatea economică și să medieze în schimbul între cei care au bani și cei care au nevoie de ei.

Cu toate acestea, Salvador Kaskero, care a dedicat 85% din cariera sa profesională bancară, consideră că creșterea finteh-societăților financiare pune la îndoială necesitatea unui sistem financiar tradițional.

"Băncile s-au confruntat cu companii rapide și flexibile, optimizate în ceea ce privește fluxul, resursele, modelele de afaceri și adaptate fiecărui produs specific", a scris Salvador Kaskero.

Potrivit lui, datorită apariției blockchainului și criptovalutei, societatea urmează calea independenței financiare, care mai devreme sau mai târziu va afecta structurile bancare clasice.
Părere: băncile au pierdut bătălia financiară împotriva cripto și finteh-companiilor Părere: băncile au pierdut bătălia financiară împotriva cripto și finteh-companiilor Reviewed by cryptonews on iulie 20, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.