Multicoin Capital: pariem pe EOS și pe Ethereum

Fondul de criptoinvestiții bazat în SUA, Multicoin Capital, pariază pe EOS și Ethereum, dar este sceptic față de perspectivele Litecoin și Ripple. Acest lucru a fost declarat de Kyle Samani într-un interviu Fortune.

”Atâta timp cât ne păstrăm poziția, remarcă Samani. "Deși lansarea EOS nu a mers așa de bine cum speram."

Reprezentantul Multicoin Capital nu a numit o agitație atât de semnificativă care a întârziat implementarea rețelei EOS.

"Sunt de acord că totul nu merge așa cum ar fi trebuit, dar pe termen lung nu contează. Oamenii par să uite, dar la începutul anului 2015, când a fost lansat blockchainul Ethereum, nu avea nicio infrastructură. Dezvoltatorii au încercat să o repare, dar pentru o vreme a fost destul de greu de folosit. EOS a fost cu siguranță mai bună ", a spus Samani.

În același timp, co-fondatorul companiei Multicoin nu subestimează rolul lui Ethereum pentru dezvoltarea industriei.

"Dacă mi-ai spus să aleg un token astăzi și să revin 10 ani mai târziu, aș alege Ethereum", a spus cofondatorul fondului.

În același timp, Multicoin va reduce cota XRP și LTC în portofelul său de investiții. Litecoin, conform lui Samani, nu are un motiv de existență.

"A fost forkul bitcoin. Singurul avantaj al Litecoin a fost, de fapt, o rețea de testări a bitcoinului. Dar, acesta nu este motivul pentru a investi în el ", a spus Samani.

Samani se teme, de asemenea, că autoritățile de reglementare din SUA vor recunoaște XRP ca titlu de valoare. Potrivit acestuia, nici o criptobursă americană nu are acum licențele necesare pentru a tranzacționa cu acest tip de active și va fi o lungă perioadă de timp până când cel puțin una dintre acestea va trece la certificarea corespunzătoare.

"Dacă SEC recunoaște oficial Ripple ca titlu de valoare, toate bursele vor înceta să o tranzacționeze. Dacă se întâmplă acest lucru, lichiditatea se va epuiza, iar prețul XRP va scădea ", a concluzionat el.
Multicoin Capital: pariem pe EOS și pe Ethereum Multicoin Capital: pariem pe EOS și pe Ethereum Reviewed by cryptonews on iulie 02, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.