Mike Novogratz: înainte de adoptarea criptomonedei, rămân cinci-șase ani

Fostul manager de top al Wall Street și fondatorul Galaxy Digital Capital Management, Mike Novogratz consideră că adoptarea masivă a cripto-tehnologiei și a blockchainului va avea loc în cinci sau șase ani. Acest lucru este raportat ediția Blokt.

La conferința Beyond Blocks din Coreea de Sud, Novogratz și-a exprimat încrederea că în următorii doi sau trei ani multe organizații și companii noi vor veni la criptoindustrie. Fără aceasta, în opinia miliardarului, "vom merge în cercuri".

"Nu vom vedea o adoptare masivă a blockchainului până când utilizatorii nu se vor obișnui cu tehnologia, și înainte de asta mai sunt încă cinci, șase ani", a spus Mike Novogratz.

Printre principalele obstacole în calea dezvoltării industriei, fondatorul criptobăncii constată creșterea constantă a costurilor serviciilor de blockchain-specialiști, precum și îndoielile investitorilor tradiționali.

"Gândiți-vă cum funcționează investitorii instituționali. Este destul de greu să mergi la șef și să spui că banii se află într-un loc pe care nici măcar nu l-au auzit. Va necesita un mandatar fiabil și bine-cunoscut - o bancă japoneză sau o organizație a nivelului Goldman Sachs, HSBC sau ICE. Numai atunci investitorul instituțional se va simți confortabil ", explică Novogratz.

De asemenea, Mike Novogratz consideră că ar trebui să se accelereze pătrunderea blockchainului în viața oamenilor obișnuiți și, pentru aceasta, este necesar ca tehnologia să devină mai transparentă. În acest caz, utilizatorul nu are nevoie să cunoască funcționarea acestuia în detaliu.
Mike Novogratz: înainte de adoptarea criptomonedei, rămân cinci-șase ani Mike Novogratz: înainte de adoptarea criptomonedei, rămân cinci-șase ani Reviewed by cryptonews on iulie 20, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.