Mass Media: prețurile pentru plăcile video vor scădea cu 20% din cauza scăderii cererii pentru criptovalute

În luna iulie, ar trebui să ne așteptăm la o scădere cu 20% a prețurilor pentru plăcile video datorită scăderii interesului în criptovalute. Acest lucru este raportat de Techradar.

Potrivit reprezentanților companiei DigiTimes, producătorii de procesoare grafice văd o scădere a cererii pentru bunurile lor. Principalul motiv, în opinia lor, este că minerii-amatori au început mai puțin să cumpere carduri video pentru fermele lor, precum și să vândă masiv procesorii la un preț scăzut din cauza respingerii hobby-ului lor.

În plus, deoarece piața este suprasaturată cu plăci video ieftine, producătorii componentelor de computere nu se grăbesc să lanseze modele noi datorită situației actuale.

De exemplu, Nvidia a amânat lansarea unei noi generații de acceleratoare video, deoarece compania nu a vândut încă cel mai recent model de procesoare grafice.

Rețineți că, în iunie, unul dintre vânzătorii din Taiwan a returnat 300 de carduri video Nvidia, care nu au fost solicitate din cauza scăderii vânzărilor.
Mass Media: prețurile pentru plăcile video vor scădea cu 20% din cauza scăderii cererii pentru criptovalute Mass Media: prețurile pentru plăcile video vor scădea cu 20% din cauza scăderii cererii pentru criptovalute Reviewed by cryptonews on iulie 03, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.