Joseph Lubin: Ethereum se pregătește pentru "a doua fază" de dezvoltare

Prima etapă fundamentală a dezvoltării ecosistemului Ethereum a fost finalizată, iar în 2018 vom vedea o "a doua fază" în care blockchainul se va extinde și se va maturiza. Acest lucru a fost anunțat de co-fondatorul Ethereum Joseph Lubin la conferința Rise din Hong Kong, care are loc în zilele noastre, informează Cointelegraph.

"Am ajuns la punctul în care Ethereum poate fi baza pentru platforme, iar în cadrul companiei Ethereum vom vedea sute de mii de tranzacții pe platforme secundare", a spus Lubin.

Ca un exemplu al unei astfel de platforme, el a citat tehnologia Plasma, proiectată să evalueze Ethereum.

Lubin a remarcat, de asemenea, multe opțiuni pentru utilizarea blockchainului și a spus că tehnologia distribuită a registrului "oferă o lume digitală adevărată". De asemenea, co-fondatorul Ethereum crede că revoluția blockchainului permite să se îndepărteze de "contexte analoage" și va influența toate sferele vieții, inclusiv "banii, personalitatea și reputația".

Este demn de remarcat că dacă Internetul timpuriu, în opinia lui Lubin, a fost destul de limitat în aplicare, atunci zona de aplicare a blockchainului de la bun început este foarte mare.

Când s-a ajuns la reglementare, Lubin și ceilalți vorbitori au recunoscut că, cu cât au fost introduse mai devreme normele de reglementare necesare, cu atât ar fi mai bine pentru industrie. În opinia sa, după recunoașterea industriei criptografice la nivel de stat, nu vor exista obstacole în calea dezvoltării industriei, cum ar fi, de exemplu, recent în China, Japonia și Coreea de Sud.
Joseph Lubin: Ethereum se pregătește pentru "a doua fază" de dezvoltare Joseph Lubin: Ethereum se pregătește pentru "a doua fază" de dezvoltare Reviewed by cryptonews on iulie 11, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.