În China, hackerii au spart un milion de computere pentru miningul criptovalutelor

Mai mult de un milion de computere din China au fost infectate cu un virus pentru miningul ascuns de criptovalute. Timp de doi ani, hackerii au fost îmbogățiți cu 2 milioane de dolari, potrivit Daily Mail.

Potrivit publicației, pe 9 iulie, polițiștii din orașul chinez Dalian au reținut mai mult de 20 de suspecți. Toți potențialii intruși au lucrat într-o companie de computere, ceea ce a facilitat accesul la un număr mare de PC-uri.

Compania de computere dezvolta diverse plug-in-uri pentru browserele web. Atacatorii au încorporat un cod rău intenționat pentru extragerea Digibyte, Decred și Siacoin. Alegerea monedelor se datorează faptului că mineritul nu necesită mari puteri de calcul.

Este demn de remarcat faptul că hackerii au angajat aproximativ 100 de agenți care promovează acest produs pe Internet pentru a-și populariza extensiile de browser.
În China, hackerii au spart un milion de computere pentru miningul criptovalutelor În China, hackerii au spart un milion de computere pentru miningul criptovalutelor Reviewed by cryptonews on iulie 09, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.