Datorită creșterii comisioanelor din rețeaua Ethereum, numărul tranzacțiilor procesate a scăzut

2 iulie, prin intermediul rețelei Ethereum a trecut mai puțin de 500.000 de tranzacții. Potrivit Trustnodes, de la începutul anului 2018 numărul tranzacțiilor procesate pe zi nu a scăzut sub nivelul de 650.000 - 750.000 de unități.

Cel mai probabil, acest lucru s-a datorat creșterii bruște a comisioanelor, a căror dimensiune a ajuns la 1 USD pe 2 iulie, în ciuda faptului că rețeaua a utilizat doar jumătate din productivitatea sa. La momentul publicării, comisionul este de 0,7 USD.

Ediția a sugerat că cineva plătește comisioane necorespunzătoare, crescând costul utilizării resurselor rețelei Ethereum pentru toți participanții.

În același timp, un număr de utilizatori au asociat acest lucru cu un "atac asupra rețelei printr-un airdrop dubios" și au votat la bursa FCoin, practicând modelul de "mining cu ajutorul tranzacțiilor".

Experții consideră că comisioanele înalte în viitor pot afecta în mod semnificativ eficiența rețelei și pot fi inutilizabile.
Datorită creșterii comisioanelor din rețeaua Ethereum, numărul tranzacțiilor procesate a scăzut Datorită creșterii comisioanelor din rețeaua Ethereum, numărul tranzacțiilor procesate a scăzut Reviewed by cryptonews on iulie 04, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.