Coinbase va crea un program Trade Surveillance pentru a combate frauda

Cea mai mare bursă criptovalutară americană Coinbase dezvoltă programul Trade Surveillance, care va permite o monitorizare mai atentă a pieței, raportează Business Insider.

Proiectul va fi condus de fostul șef al departamentului de cercetare de piață al bursei din New York (NYSE) Peter Elkins.

Potrivit acestuia, scopul noului program este crearea unei platforme pentru monitorizarea piețelor Coinbase, inclusiv furnizarea de servicii de brokeraj cu amănuntul și două burse.

"Este ca și proiectele la care am lucrat la NYSE. Folosim experiența și tehnologia umană pentru a identifica "actorii răi", - raportează Peter Elkins.

Menționăm, că autoritățile de reglementare își exprimă din ce în ce mai mult îngrijorarea față de falsificările pe piața criptovalutară. Programul Coinbase de supraveghere a comerțului vizează în special prevenirea fraudei. Apropo, reprezentanții bursei Gemini au anunțat recent controlul pieței, dar au decis să se întoarcă la experiența Nasdaq.

După cum a spus managerul Trading Technologies, Jay Biondo, aceste acțiuni vor ajuta Coinbase și Gemini să atragă noi clienți.

"Supravegherea eficientă este o funcție cheie. Bursele care pretind că monitorizează piața și împiedică manipularea frauduloasă atrag mai mulți investitori, deoarece aceștia din urmă se simt mai încrezători și mai protejați ", a spus Biondo.

Coinbase va crea un program Trade Surveillance pentru a combate frauda Coinbase va crea un program Trade Surveillance pentru a combate frauda Reviewed by cryptonews on iulie 05, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.