Cercetare: în decurs de 10 ani, criptovalutele vor deveni un mijloc comun de plată

În decursul următorului deceniu, bitcoinul și criptovalutele vor deveni cel mai comun mod de plată pentru bunuri și servicii. Această concluzie a fost făcută de un grup de cercetători de la Imperial College din Londra și de platforma de investiții sociale eToro, publicând raportul "Criptovalutele: depășirea barierelor în calea încrederii și acceptării".

Potrivit cercetătorilor, pentru adoptarea universală a criptomonedei, este necesar să se îndeplinească următoarele funcții: facilități de economisire și acumulare, mijloace de schimb și o unitate de cont. În plus, ei sunt încrezători că criptovalutele sunt deja un mijloc de acumulare.

După cum se menționează în raport, "respectarea ultimelor două criterii va necesita ca bitcoinul și alte valute digitale să progreseze în rezolvarea problemelor rămase, cum ar fi scalabilitatea, interfața cu utilizatorul și reglementarea".

"Primul e-mail a fost trimis în 1971, dar a durat aproape trei decenii pentru ca tehnologia să intre în folosință datorită interfeței convenabile a lui Notmail. Prima bitcoin-tranzacție istorică a avut loc acum aproape opt ani, astăzi vedem deja că începe să satisfacă cerințele pentru bani. Noi credem că bitcoinul și alte criptovalute vor deveni comune pe parcursul întregului deceniu. Bineînțeles, există bariere, dar acestea pot fi depășite ", a declarat Iqbal Gandam, director general al eToro.
Cercetare: în decurs de 10 ani, criptovalutele vor deveni un mijloc comun de plată Cercetare: în decurs de 10 ani, criptovalutele vor deveni un mijloc comun de plată Reviewed by cryptonews on iulie 10, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.