Ca urmare a vulnerabilității portofelului de pe platforma Bancor s-a furat 13,5 milioane de dolari

Pe 9 iulie, la orele 00:00 UTC, intrușii necunoscuți au spart portofelul de pe platforma Bancor, drept urmare a fost furat 24,984 ETH (12,5 milioane dolari) și 229,35 milioane NPXS (1 milion de dolari).

După cum menționează dezvoltatorii, portofelul compromis a fost folosit pentru actualizarea contractului inteligent. Prin intermediul lui, hackerii puteau retrage fonduri de pe platforma Bancor.

Este demn de remarcat faptul că echipa de proiect a reușit să blocheze retragerea a 3,2 milioane de BNT (10 milioane dolari), deoarece protocolul platformei oferă un răspuns rapid la posibile amenințări pentru a minimiza daunele aduse comunității.

Cu toate acestea, retragerea ETH și NPXS a avut încă loc. Acum, proiectul cooperează activ cu zeci de burse criptovalutare pentru a urmări fondurile furate și a împiedica vânzarea lor de către intruși.

Subliniem că în ultima zi prețul BNT, în ciuda înghețării reușite a retragerii jetoanelor native pe platformă, a înregistrat o scădere de 12,7%.
 Datele Coinmarketcap

Bancor permite schimbul de jetoane ERC-20 prin contracte inteligente în afara platformelor de tranzacționare.
Ca urmare a vulnerabilității portofelului de pe platforma Bancor s-a furat 13,5 milioane de dolari Ca urmare a vulnerabilității portofelului de pe platforma Bancor s-a furat 13,5 milioane de dolari Reviewed by cryptonews on iulie 10, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.