Bleeping Computer: noul virus software poate monitoriza 2.3 milioane de adrese BTC

CryptoCurrency Clipboard Hijackers virus este capabil să monitorizeze 2,3 milioane de adrese criptovalutare și să schimbe datele de pe alte portofele, raportează Bleeping Computer.

Malware-ul este detectat ca parte a pachetului portabil All-Radio 4.27. Săptămâna trecută, hackerii au falsificat programul și au dat o versiune infectată pentru original.

Odată cu activarea pachetului, malware-ul începe să ruleze neobservat pentru utilizatorii din fundal. Deci, după instalarea în folderul Temp pe Windows, se descarcă un fișier DLL numit "d3dx11_31.dll". Când utilizatorul repornește computerul, se creează un program autorun care deschide acest fișier DLL. Fișierul DLL este executat utilizând comanda “rundll32 C:\Users\[user-name]\AppData\Local\Temp\d3dx11_31.dll,includes_func_runnded”..

Virusul caută apoi adresele BTC în clipboard-ul Windows. Dacă copiați adresa fără a verifica transferul, atunci criptomoneda va cădea pe adresa escrocilor.

După cum scrie ediția, cea mai bună modalitate de a vă proteja împotriva unor astfel de viruși este de a verifica dublu adresa a criptovalutei copiate și de a folosi programele antivirus.

Notăm, CryptoCurrency Cripboard Hijackers este un virus unic datorită numărului de adrese care sunt monitorizate. Anterior, Computer Bleeping a detectat programe malware care au monitorizat mai mult de 600.000 de adrese.
Bleeping Computer: noul virus software poate monitoriza 2.3 milioane de adrese BTC Bleeping Computer: noul virus software poate monitoriza 2.3 milioane de adrese BTC Reviewed by cryptonews on iulie 03, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.