Analiza prețului bitcoinului: creștere neconvingătoare

Săptămâna trecută, Bitcoinul a demonstrat câteva încercări de a urca și a reușit să ajungă la o valoare de aproximativ 6.800 de dolari. Cu toate acestea, bariera psihologică în valoare de 7000 de dolari nu este încă luată, mai mult, până dimineața de luni, a existat o ușoară corecție cu o revigorare de până la 6.700 de dolari.

O mică amplitudine a citatelor sugerează că prețul bitcoinului este în continuare plat, în ciuda următoarei lumânări cu un corp de taur. Astfel, mișcarea actuală poate fi atribuită corecției în cadrul tendinței descendente și, până la depășirea marcii de 7000 USD, creșterea actuală continuă să fie neconvingătoare.
BTC/USD, graficul săptămânal

În graficul de 4 ore există un moment pozitiv, rezistența descendentă este ruptă, care a fost formată încă de la începutul lunii mai (pe diagramă este indicată o linie galbenă punctată). Deja de 4 ori prețul a luat amploare, dar de data aceasta a reușit să depășească acest nivel. Tot în zona de $ 7000, granița triunghiului global este vizibilă, care a fost spartă și acum se pregătește să se retestă de jos.
BTC/USD, graficul de 4 ore

În cazul depășirii mărcii de 7000 $, mă aștept ca prețul să crească la 8000 $ în cadrul triunghiului format în primăvară.
Niveluri importante de mai sus: 6700 dolari - 7000 dolari - 8000 dolari.
Niveluri importante de mai jos: $ 6400- $ 6000- $ 5700
BTC/USD, graficul zilnic
Analiza prețului bitcoinului: creștere neconvingătoare Analiza prețului bitcoinului: creștere neconvingătoare Reviewed by cryptonews on iulie 09, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.