Activiștii au proiectat logotipul "bitcoinului" pe clădirea Băncii Centrale a Slovaciei

Un grup de criptoentuziaști slovaci au efectuat acțiunea, proiectând sigla bitcoin pe clădirea Băncii Centrale a acestei țări din Europa de Est. Astfel, activiștii filialei locale din Paralelná Polis și-au exprimat protestul împotriva politicii autorității de reglementare, care, potrivit lor, este o adevărată "vânătoare de vrăjitoare" împotriva bitcoin-burselor și a altor companii criptovalutare.

În plus față de clădirea băncii centrale a Slovaciei în Bratislava, au apărut imaginile bitcoinului pe clădirile mai multor bănci locale. În plus, pe clădirea băncii centrale pentru o perioadă scurtă de timp, era posibil de a vedea și proiecția logo-ului Monero.

Acțiunea cu numele (En)light(enment) to banks (iluminism pentru bănci) a avut loc joi.


Declarația de pe site-ul web al Paralelná Polis prevede:

"Criptovalutele pentru sistemul bancar este ceva pe care modul de imprimare al lui Gutenberg a devenit pentru literatură. Așa cum biserica și-a pierdut controlul asupra retipăririi manualelor și a cărților, băncile centrale pierd și controlul noilor criptovalute. Din cauza reglementărilor de stat sau a legislației, băncile slovace, în loc să ia oportunități nelimitate pentru criptovalute și să sprijine criptocompaniile tinere, rămân în întuneric. Vânătele de vrăjitoare în domeniul criptovalutelor și blocarea tranzacțiilor în favoarea burselor continuă. "

Potrivit activiștilor, iluminarea pentru bănci este o încercare de ieșire din întuneric, care, așa cum a fost deja în secolul al XV-lea, a împiedicat publicarea tehnologiei revoluționare de tipărire și astăzi în secolul 21 amenință sosirea unei noi ere descentralizate a blockchainului.

Trebuie remarcat faptul că acțiunea în sine se referă la evenimentele din 2008, când pe clădirea Băncii Naționale a Slovaciei, în așteptarea adoptării acestei țări de către moneda unică europeană, s-a plasat o siglă euro gigantică.
Activiștii au proiectat logotipul "bitcoinului" pe clădirea Băncii Centrale a Slovaciei Activiștii au proiectat logotipul "bitcoinului" pe clădirea Băncii Centrale a Slovaciei Reviewed by cryptonews on iulie 14, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.