A fost lansată inițiativa Bitcoin Optech

Dezvoltatorul Bitcoin Core, John Newbery, a prezentat inițiativa Bitcoin Optech, în care dezvoltatorii cu experiență vor ajuta companiile care folosesc software Bitcoin să implementeze soluții pentru scalarea rețelelor.Scopul principal al noii inițiative este de a preveni saltul taxelor cu următorul val de interes crescut în criptovalute. Dezvoltatorii sunt convinși că soluțiile, cum ar fi protocolul Segregated Witness, pot ajuta în mod semnificativ companiile de tip bitcoin și reduc costurile tranzacției la jumătate.

Investitori Bitcoin Optech s-a prezentat deja CEO-ul Xapo Ventses Casares, antreprenorul John Pfeffer și grupul Chaincode Labs. Trebuie remarcat faptul că Coinbase, Square, BitGo și alte câteva companii bine-cunoscute au susținut inițiativa.

"Cu cât industria interacționează mai mult cu open source, cu atât mai bine", se spune într-o declarație Bitcoin Optech .

Participanții la proiect se vor concentra asupra tehnologiilor pe care afacerea le poate implementa în viitorul apropiat, dar, probabil, și în viitor, le pot îndrepta atenția către Rețeaua Lightning, semnăturile Shnorr și Taproot / Graftroot.
A fost lansată inițiativa Bitcoin Optech A fost lansată inițiativa Bitcoin Optech Reviewed by cryptonews on iulie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.