Tom Lee: cauza corecției actuale este expirarea bitcoin-futures

Analistul de pe Wall Street și cofondatorul Fundstrat Global Advisors, Tom Lee, este convins că motivul scăderii rapide a prețului primei criptomonede săptămâna trecută a fost expirarea contractelor futures bitcoin.

Lee a subliniat că, de la lansarea contractelor futures XBT la Bursa din Chicago (CBOE), au avut loc șase expirații ale contractelor. Ultimul eveniment a avut loc pe 13 iunie. În acea zi, rata medie ponderată a bitcoinului a scăzut cu 300 de dolari - de la 6.600 dolari la 6.300 de dolari.

Să notăm că, în termen de zece zile înainte de expirarea contractelor, prețul primei criptomonede a scăzut cu 18%.

Dacă comercianții deschid poziții lungi în contracte futures și contracte scurte, atunci, în încercarea de a minimiza eroarea de urmărire în ajunul expirării, pot vinde sume mari de BTC la o rată medie ponderată, a explicat Lee.

În plus, prin vânzarea unui număr semnificativ de bitcoinuri și prin exercitarea de presiuni asupra prețului, acestea maximizează randamentul unei poziții scurte la contractele futures.

Lee a subliniat, de asemenea, că intrările de capital în industria criptovalutei sunt extrem de limitate din cauza lipsei de instrumente instituționale.
Tom Lee: cauza corecției actuale este expirarea bitcoin-futures Tom Lee: cauza corecției actuale este expirarea bitcoin-futures Reviewed by cryptonews on iunie 16, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.