Studiul: Bitcoin minigul consumă mai puțină electricitate decât se credea anterior

Miningul primei criptomonede consumă 35 TW de energie electrică, de două ori mai mică decât cea anunțată anterior de dezvoltatorul indicelui consumului de energie al BECI Alex de Fries. Acest lucru este menționat într-un studiu publicat în iunie de Coinshares, care furnizează produse de cercetare în domeniul criptovalutei.

,,Concluziile și rezultatele noastre sunt fundamental contrare celor prezentate de Alex de Fries. Cred că cifrele sale se bazează pe ipoteze incorecte care rezultă din cercetarea inadecvată ", a declarat șeful Coinshares și co-autor al studiului Christopher Bendixxen.

Potrivit raportului Coinshares, rețeaua are o creștere anuală de aproximativ 300%, eficiența cipurilor crește cu 80%, în timp ce costul chipului în sine scade cu 50% în medie.

Studiul constată, de asemenea, că, miningul bitcoinul cel mai adesea folosește surse de energie regenerabile ieftine, în special, energia hidroelectrică.

"În ceea ce privește utilizarea centralelor termice pe bază de cărbune în minerit, putem spune cu încredere că acest fenomen nu este răspândit, are un caracter exclusiv sezonier și are loc numai în unele regiuni din China", se arată în raport.
Studiul: Bitcoin minigul consumă mai puțină electricitate decât se credea anterior Studiul: Bitcoin minigul consumă mai puțină electricitate decât se credea anterior Reviewed by cryptonews on iunie 19, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.