Steve Wozniak a numit bitcoinul uimitor, iar tehnologia blockchain - un balon

Co-fondatorul Apple Steve Wozniak crede că blockchainul este un balon care seamănă cu un balon epocii dot-com, dar poate avea potențial în viitor, raportează CNBC.
Foto: CNBC

În cadrul conferinței de tehnologie NEX din New York, Wozniak a spus că epoca dot-com a creat un  hype în jurul companiilor care nu și-au îndeplinit promisiunile.

"A fost un balon, și cred la fel despre blockchain," - a spus co-fondatorul Apple

Wozniak a adăugat că blockchainul este "descentralizat și complet de încredere", dar este nevoie de "ceva timp" pentru a-și realiza pe deplin potențialul.

"Nu se schimbă într-o zi. Multe idei din blockchain, care sunt cu adevărat bune, pot să nu funcționeze. Dacă se vor pune în aplicare devreme, nu gata și nu stabil pe termen lung, "- a remarcat antreprenor.

În același timp, bitcoinul, potrivit antreprenorului, deși a scăzut semnificativ în preț de la începutul anului, "este simplu uimitor".
Steve Wozniak a numit bitcoinul uimitor, iar tehnologia blockchain - un balon Steve Wozniak a numit bitcoinul uimitor, iar tehnologia blockchain - un balon Reviewed by cryptonews on iunie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.