Statele Unite intenționează să studieze rolul criptovalutei în industria drogurilor și a sexului

Camera Deputaților din SUA a adoptat un proiect de lege privind cercetarea rolului criptovalutelor în industria sexuală și traficul de droguri, a declarat congresmanul Juan Vargas.

Potrivit textului proiectului de lege, GAO va explora "modul în care monedele virtuale și piețele on-line sunt folosite pentru achiziționarea, vânzarea sau facilitarea finanțării bunurilor sau serviciilor legate de traficul de persoane, traficul de droguri și în alte scopuri".

Potrivit autorului, un membru al Comitetului pentru Servicii Financiare de la Camera Reprezentanților din SUA, Juan Vargas, Camera Reprezentanților a aprobat proiectul de lege în unanimitate. Acum, cuvântul este pentru Senatul Statelor Unite și președintele Donald Trump.

"Acest proiect de lege este un pas important care va ajuta Congresul să înțeleagă modul în care sunt utilizate valutele virtuale în traficul de droguri și traficul sexual și ne va ajuta să oferim soluții legislative eficiente pentru a combate aceste infracțiuni. Sper să văd același nivel de sprijin în Senat ", a spus Vargas.
Statele Unite intenționează să studieze rolul criptovalutei în industria drogurilor și a sexului Statele Unite intenționează să studieze rolul criptovalutei în industria drogurilor și a sexului Reviewed by cryptonews on iunie 27, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.