Serviciul Secret al SUA intenționează să se opună criptovalutelor anonime

Directorul adjunct al Departamentului de Investigații al Serviciului Secret din SUA, Robert Novi, a cerut Congresului SUA să ia măsurile necesare pentru a contracara folosirea criptovalutelor anonime, inclusiv Monero și ZCash, în activități ilegale.

"Ar trebui să luăm în considerare posibilitatea adoptării de măsuri legislative sau de reglementare suplimentare pentru a răspunde în mod adecvat la provocările asociate criptovalutelor anonime", a declarat el în scris în fața Comitetului pentru Servicii Financiare al Camerei Reprezentanților subcomisiei pentru combaterea terorismului și spălării banilor.

Novi și-a detaliat cererea, solicitând puteri extinse pentru agențiile de aplicare a legii care le-ar permite să profite de "dovezi digitale" de la întreprinderile private, chiar dacă acestea din urmă refuză să furnizeze date utilizatorilor.

El a criticat de asemenea tehnologii speciale, cum ar fi mixerele, care ajută la ascunderea expeditorului și a destinatarului fondurilor în blockchainuri publice tradiționale.
Serviciul Secret al SUA intenționează să se opună criptovalutelor anonime Serviciul Secret al SUA intenționează să se opună criptovalutelor anonime Reviewed by cryptonews on iunie 22, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.