Samsung va lansa o platformă bazată pe blockchain pentru a preveni frauda în logistică

Samsung SDS, divizia IT a gigantului tehnologic sud-coreean, a anunțat lansarea blockchain-platformei de logistică Cello Square 3.0, bazată pe inteligența artificială. Acest lucru este scris de BusinessKorea.

Potrivit comunicatului, tehnologia registrului distribuit face posibilă urmărirea amplasării încărcăturii utilizând o aplicație mobilă în timp real.

Pentru a evita falsurile și frauda, cu ajutorul unui blockchain și al comunicării Near field, cumpărătorul va putea obține informații despre originea încărcăturii, țara producătoare, numele companiilor importatoare și exportatorilor.

Serviciul va economisi timp și costul livrării prin calcularea automată a rutelor cele mai scurte și mai puțin costisitoare.

Data exactă a lansării proiectului este încă necunoscută. Șeful departamentului de logistică al Samsung SDS, Kim Hyun-tae, a declarat că Cello Square 3.0 va deveni "cel mai bun serviciu pentru jucătorii de pe piața globală de comerț electronic".
Samsung va lansa o platformă bazată pe blockchain pentru a preveni frauda în logistică Samsung va lansa o platformă bazată pe blockchain pentru a preveni frauda în logistică Reviewed by cryptonews on iunie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.