Ripple CEO: Coinbase trebuie să integreze XRP

Cea mai mare companie monetară americană Coinbase are totul pentru a integra XRP, moneda digitală a rețelei Ripple. Acest lucru a fost declarat de CEO-ul Ripple Labs Brad Garlinghouse la conferința CB Insights Future of Fintech.

Potrivit șefului laboratoarelor Ripple Labs, care controlează aceeași platformă de plată în valoare de 18 miliarde de dolari, XRP rezolvă problemele de scalare pentru instituțiile financiare și băncile mari, iar Coinbase ar trebui să fie interesat de această monedă digitală.

Garlinghouse a subliniat că XRP există independent de Ripple. Aceasta înseamnă că, chiar dacă compania dispare, moneda sa va continua să existe ca un criptoactiv. În plus, jetoanele XRP sunt folosite pentru a efectua tranzacții între instituții și persoane fizice ca monedă de utilitate, spre deosebire de acțiuni și alte titluri tradiționale.

"Nu cred că posesia noastră de XRP ne dă controlul. Arabia Saudită deține o cantitate mare de petrol. Acest lucru nu le conferă control asupra petrolului ", a spus Garlinghouse.

După cum notează CCN, analogia cu Arabia Saudită și controlul asupra petrolului este legată de algoritmul XRP consens. Spre deosebire de protocoalele ca EOS care folosesc dovada de proprietate (PoS) și dau token-urilor un control mai mare asupra rețelei, XRP folosește propriul algoritm.
Ripple CEO: Coinbase trebuie să integreze XRP Ripple CEO: Coinbase trebuie să integreze XRP Reviewed by cryptonews on iunie 25, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.