Regulatorul Finaciar din Germania: blockchainul - tehnologie revoluționară

Șeful Biroului Federal de Supraveghere Financiară din Germania (BaFin), Felix Gufeld, a numit blockchainul tehnologie "revoluționară", pentru că deciziile pe care le-a luat pot constitui o adevărată revoluție în economie. Acest lucru este raportat pe site-ul web al controlorului financiar german.

Potrivit lui, indiferent de HIP în jurul prețului bitcoinului și de boom-ul ofertelor inițiale de monede (ICO), proprietățile tehnologiei registrului distribuit sunt cu adevărat revoluționare:

"Proiectele [bazate pe blockchain] nu sunt protejate doar de eșecurile computerelor și furnizorilor individuali. De asemenea, ele contribuie la dezvoltarea blockchain-economiei ", a subliniat Gufeld.

Șeful companiei BaFin și-a exprimat, de asemenea, încrederea că blockchain-aplicațiile pot fi bine dovedite în domeniile în care "mecanismele eficiente de control și instituțiile credibile" sunt insuficiente, inclusiv comerțul exterior și asistența acordată țărilor în curs de dezvoltare.
Regulatorul Finaciar din Germania: blockchainul - tehnologie revoluționară Regulatorul Finaciar din Germania: blockchainul - tehnologie revoluționară Reviewed by cryptonews on iunie 13, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.