Membru al Consiliului Federal al Elveției: viitorul economiei țării noastre depinde de blockchain

În viitor, tehnologia blockchain va pătrunde în toate sferele economiei elvețiene. Acest lucru a fost raportat de către membru al Consiliului Federal al țării, Johann Schneider-Ammann.

Potrivit lui, în prezent nu există multe în Elveția cu privire la noua tehnologie, la potențialul și riscurile acesteia. Acesta este factorul decisiv pentru formarea de noi detașamente.

Schneider-Ammann s-a concentrat asupra faptului că agențiile guvernamentale trebuie să sprijine proiectele de cercetare în acest domeniu, precum și să acorde atenție digitizării și tehnologiei în instituțiile de învățământ.

"Elveția este lider mondial în domeniul utilizării blockchainului. Așa că trebuie să ținem pasul cu vremurile. Dacă reușim, această tehnologie va oferi noi oportunități, noi locuri de muncă, noi niveluri de securitate și prosperitate. Viața îi pedepsește pe cei care au întârziat ", a spus oficialul.

El a menționat că în țară este necesară dezvoltarea reglementării în domeniul criptovalutelor, blockchainului și ICO.

"O bună structură economică nu înseamnă libertate de acțiune completă. Afacerea are nevoie de certitudine juridică ", a spus el.
Membru al Consiliului Federal al Elveției: viitorul economiei țării noastre depinde de blockchain Membru al Consiliului Federal al Elveției: viitorul economiei țării noastre depinde de blockchain Reviewed by cryptonews on iunie 22, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.