Mass Media: Steam va lansa o blockchain-platformă pentru a colecta informații despre gameri

Compania americană dezvoltatoare de jocuri pe calculator Valve Corporation lucrează la o blockchain-actualizare pentru propriul serviciu online Steam. Acest lucru a fost raportat de unul dintre angajații companiei, scrie UTB.

Potrivit sursei, noua soluție va urmări realizările fiecărui jucător și statistici, în special - titluri, reduceri la alte aplicații și multe altele.

Cu ajutorul actualizării, compania intenționează să culeagă informații despre jucătorii puternici care merită să participe la turneele de e-sport. Deci, Valve dorește nu numai să vândă jocuri, ci și să urmărească întregul ciclu de viață al utilizatorului.

Oficial, gigantul industriei jocurilor nu a confirmat această informație, dar se știe că compania caută dezvoltatori și specialiști care vor ajuta la crearea unui nou produs.
Mass Media: Steam va lansa o blockchain-platformă pentru a colecta informații despre gameri Mass Media: Steam va lansa o blockchain-platformă pentru a colecta informații despre gameri Reviewed by cryptonews on iunie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.