În ciuda căderii bitcoinului, Circle a crescut fluxul de investitori cu 30%

În luna mai, blockchain start-up-ul Circle a atras cu 30% mai mulți investitori instituționali decât în aprilie. Performanța companiei a crescut, în pofida faptului că rata bitcoinului pentru aceeași perioadă a scăzut cu aproximativ 20%. Acest lucru este scris de CNBC.

După cum a spus CEO-ul companiei Jeremy Allair, Circle a înregistrat de asemenea o creștere de 15 ori a numărului de tranzacții față de aceeași perioadă a anului trecut.

Potrivit lui, începând cu această săptămână toate operațiunile de tranzacționare de pe platformă vor fi automatizate.

"Investitorii instituționali mari nu lucrează prin intermediul brokerilor de telefonie, comunicând printr-o interfață electronică. Un nou mod de a face tranzacții este mai rapid și mai flexibil ", a spus Jeremy Allair.

Menționăm că tranzacționarea lunară pe platformă depășește 2 miliarde de dolari, în timp ce suma minimă a tranzacției este de cel puțin 250.000 de dolari.
În ciuda căderii bitcoinului, Circle a crescut fluxul de investitori cu 30% În ciuda căderii bitcoinului, Circle a crescut fluxul de investitori cu 30% Reviewed by cryptonews on iunie 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.