Guvernatorul Ripple: Bitcoinul este de fapt controlat de China

Bitcoinul este sub controlul Chinei datorită faptului că țara are cele mai mari mining-pool. Acest lucru a fost declarat de CEO al Ripple Brad Garlinghouse, scrie TheStreet.

Potrivit lui, nici o economie mare nu va permite ca bitcoinul să devină o singură monedă mondială.

"De unde știm că China nu se va amesteca? Câte țări doresc să utilizeze banii pe care China le controlează? Acest lucru nu se va întâmpla ", a spus el.

Rețineți că mining-pool chinezești BTC.com, Antpool, F2Pool și BTC.TOP controlează 59,7% din hashrate din rețeaua Bitcoin.

Datele blockchain.info

Brad Garlinghouse crede că bitcoinul nu a devenit un remediu universal pentru toate problemele.

"Este nevoie de 45 de minute pentru a efectua o plată în rețeaua Bitcoin, poate dura patru secunde pe rețeaua Ripple. Băncile vor folosi ceea ce este eficient și mai ieftin. Dacă puneți cel mai bun produs la cel mai bun preț, băncile îl vor folosi ", - a spus șeful Ripple.

El a sugerat, de asemenea, că blockchainul nu va distruge băncile, dar va juca un rol important în ecosistemul financiar în viitorul apropiat.
Guvernatorul Ripple: Bitcoinul este de fapt controlat de China Guvernatorul Ripple: Bitcoinul este de fapt controlat de China Reviewed by cryptonews on iunie 13, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.