Expert: Bitcoinul poate continua să scadă la 5900 USD

Fondatorul Onchain Capital și conducătorul programei Cryptotrader la CNBC Africa, Ran Neu Ner, este sigur că prețul primei criptomonede va scădea probabil la 5.900 de dolari. Acest lucru este raportat de CCN.

Potrivit lui, scăderea prețului criptovalutelor nu este deloc legată de spargerea recentă a burselor. Aceasta, spune Ner, este ca și cum ai spune că jaful unei bănci atrage după sine probleme cu dolarul american.

Motivul principal al scăderii prețului bitcoinului Ner numește o cerere insuficientă pentru această criptomonedă, care, spune el, îndeplinește funcțiile "aurului digital".

De asemenea, analistul este convins că pe termen scurt și scăderea prețurilor criptovalutelor nu ar trebui să-i îngrijoreze pe cei care cred cu adevărat în capacitatea tehnologiei blockchain de a penetra toate sectoarele de afaceri.

"În cazul în care prețul bitcoinului ajunge la 20.40 sau 80 de mii de dolari în câțiva ani, atunci nimeni nu va fi îngrijorat dacă bitcoinul a fost cumpărat pentru 6000 dolari sau 6500 dolari. Numai comercianții de zile care lucrează pe o scară mai mică de un an ar trebui să fie deranjați de scăderea actuală a prețului pe piață ", a declarat Ran Neu Ner.

Și totuși, Ner consideră că o problemă serioasă ar putea fi o defalcare în jos a mărcii de 5.000 de dolari. În acest caz, analistul este convins că miningul bitcoinului ar putea deveni nerentabil, iar companiile implicate în miningul primei criptomonede vor fi reorientate la altcoinuri. Această stare de lucruri va aduce ajustări semnificative la starea infrastructurii bitcoinului, care, la rândul său, ar putea afecta negativ perspectivele pe termen lung ale acestei criptomonede.
Expert: Bitcoinul poate continua să scadă la 5900 USD Expert: Bitcoinul poate continua să scadă la 5900 USD Reviewed by cryptonews on iunie 13, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.