China poate introduce licențierea activității criptovalutare

Comisia bancară de reglementare din China (CBRC) este în favoarea introducerii licențierii activităților criptovalutare. Acest lucru este scris de CoinDesk.

Potrivit CBRC, tranzacțiile de capital care sunt legate de conturile din registrul distribuit, blockchainul, criptovalutele, instrumentele derivate, ICO și tranzacțiile pe acțiuni ar trebui considerate servicii financiare.

"Aceste tranzacții trebuie plasate în cadrul reglementării financiare, iar companiile criptovalutare trebuie să dețină o licență și să lucreze în conformitate cu legea", a spus CBRC.

Autoritatea de reglementare consideră că nu numai platformele care tratează comerțul cu criptovalută și proiectele ICO sunt supuse licențierii. Cerințele ar trebui să fie prezentate oricăror servicii care sunt asociate cu tranzacțiile din blockchain.

Să notăm că, până în acest moment, autoritățile de reglementare chineze nu au menționat tema licențierii activității criptovalutare.
China poate introduce licențierea activității criptovalutare China poate introduce licențierea activității criptovalutare Reviewed by cryptonews on iunie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.