Banca germană a deschis ușile blockchain-companiilor europene

Banca germană SolarisBank a lansat programul Blockchain Factory pentru a lucra cu cripto-blockchain-companii europene. Acest lucru este menționat în mesajul oficial al băncii.
Rețineți că majoritatea băncilor europene se tem să facă față start-up-urilor criptovalutare din cauza posibilei utilizări a monedelor digitale pentru spălarea banilor și finanțarea activităților criminale.

Cu toate acestea, SolarisBank aderă la un punct de vedere diferit, iar în cadrul inițiativei lansate, instituția financiară va deschide conturi bancare în moneda fiată pentru nevoile blockchain-companiilor.

Un alt serviciu de la bancă - conturi automate de încredere - permite burselor din întreaga lume să cumpere și să vândă valutele fiate.

Potrivit reprezentanților băncii, Blockchain Factory este o punte tehnologică și de reglementare între sectorul bancar și lumea blockchainului.

"Monedele Fiate nu vor dispărea nicăieri. Vom întâlni un viitor hibrid, în care lumea blockchainului trebuie să își dovedească în continuare valoarea. Cu toate acestea, vedem potențialul revoluționar al acestor modele de afaceri și dorim să ajutăm la modelarea viitorului acestei industrii ", a declarat directorul tehnic al SolarisBank și șeful Blockchain Factory, Peter Grosskopf.

Reprezentanții băncii declară că acționează în cadrul legal și că sunt foarte exigenți cu privire la eventualele relații de parteneriat.

De asemenea, în mesajul organizației se spune că următorul pas strategic al SolarisBank va fi furnizarea de servicii în domeniul criptovalutei.
Banca germană a deschis ușile blockchain-companiilor europene Banca germană a deschis ușile blockchain-companiilor europene Reviewed by cryptonews on iunie 29, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.