Aviz: pierderile investitorilor din fraudele cu criptovalute vor ajunge în curând la 3 miliarde de dolari

În primele două luni ale anului 2018, utilizatorii au pierdut 532 milioane de dolari din cauza fraudelor cu criptovalute și până la sfârșitul anului această cifră ar putea crește de mai multe ori. Despre acest lucru scrie CoinDesk cu referire la declarația directorului Biroului pentru Protecția Drepturilor Consumatorilor din cadrul Comisiei Federale de Comerț a Statelor Unite, Andrew Smith.

"Consumatorii vor pierde mai mult de 3 miliarde de dolari până la sfârșitul anului 2018", a declarat oficialul.
Potrivit lui Joe Rotonda, director executiv al Consiliului de Titluri de Valori din Texas, una dintre principalele probleme este atenția insuficientă a investitorilor înșiși, în special pe fondul unor fluctuații semnificative ale ratelor criptovalutelor pentru ultimele șase luni.

La rândul său, directorul Centrului de Cercetare Coin , Peter Van Valkenburg, a declarat că oamenii sunt atrași în scheme frauduloase, pur și simplu pentru că doresc să obțină o rentabilitate mai mare a investițiilor.

"Cred că nimeni nu ar trebui să investească în criptovalută mai mult decât este gata să-și piardă. Dacă nu sunteți în măsură să explicați altora cum funcționează jetonul, nu ar trebui să-l cumpărați. Acesta este un mesaj care trebuie repetat și repetat ", a menționat Van Valkenburg.
Aviz: pierderile investitorilor din fraudele cu criptovalute vor ajunge în curând la 3 miliarde de dolari Aviz: pierderile investitorilor din fraudele cu criptovalute vor ajunge în curând la 3 miliarde de dolari Reviewed by cryptonews on iunie 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.