Analiza prețului bitcoinului: frica și panica în rândul "hamsterilor"

Așa cum era de așteptat, săptămâna trecută nu a adus poziția taurului - prețul primei criptomonede a scăzut la valorile din luna noiembrie a anului trecut. În același timp, indicatorul de sentiment al pieței din Indicele Fear & Greed indică o agravare a anxietății în rândul investitorilor criptovalutari.

Lumânarea de o zi s-a închis din nou sub deschiderea sa și "uriașul nor negru" continuă să atârne peste graficul monedei principale. Cu toate acestea, există, de asemenea, un caracter pozitiv: prețul nu a putut să scadă sub pragul de nouă luni și a revenit de la nivelul de 5750-5800 dolari în seara zilei de duminică.
BTC/USD, graficul săptămânal

Este interesant faptul că revenirea a avut loc după vestea că administratorii MtGox nu vor mai vinde bitcoin, iar în șase luni îi vor distribui proprietarilor. Ce înseamnă asta? Aceasta înseamnă că aproape 150 de mii de bitcoinuri nu vor mai fi febra burselor, mulți îi vor pune "în hold", cineva va vinde etc. În orice caz, o singură "scurgere" pe bursă în sumă de 5-15000 BTC practic sunt excluse și nu vor mai exercita presiuni asupra pieței.

Fiți atenți la tendința pe care am scris-o în ultima ediție: piața se mișcă în pași - câțiva pași mici și apoi un mare pas în jos. În această săptămână din nou a fost la fel.

Pentru a sparge această tendință neplăcută bitcoinul săptămâna aceasta trebuie să plece cu cel puțin peste 7000 $. Va fi foarte dificil să facă acest lucru.
BTC/USD, graficul zilnic

Nivele importante pentru bitcoin de mai sus: 6900-7100-8200; de mai jos: 5750-5500-5200.
Analiza prețului bitcoinului: frica și panica în rândul "hamsterilor" Analiza prețului bitcoinului: frica și panica în rândul "hamsterilor" Reviewed by cryptonews on iunie 25, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.