Analist: prețul bitcoinului nu va scădea sub 6000 $

Șeful companiei Blue Line Futures Bill Baruch, în timpul unui interviu acordat CNBC, și-a exprimat încrederea că prețul primei criptomonede a ajuns la "partea de jos" și, prin urmare, nu va scădea sub 6 000 de dolari.

Potrivit lui, prețul bitcoinului va crește pe termen lung, după ce va depăși marcajul de 11.300 de dolari. Acum, scăderea semnificativă a volatilității primei criptomonede, Baruch, explică prin faptul că rata bitcoinului este aproape de minimul său. Acum, remarcă el, "vânzările s-au terminat", și aceiași fluctuație a fost observată mai mult de un an în urmă.

"Un minim este un proces, nu un preț. Acum că prețul și volatilitatea bitcoinului au coborât pe Pământ, poate începe procesul de a găsi un minim ", a subliniat președintele Blue Line Futures.

El a adăugat, de asemenea, că cele mai rapide cifre au crescut în preț în ajunul lansării contractelor futures criptovalutare pe bursele CBOE și CME. În acel moment, piața a fost prea supraîncălzită, speculatorii încercând să nu piardă câștigurile pe termen scurt.
Cu toate acestea, scăderea bruscă a ratei bitcoinului la începutul anului 2018 "a spălat entuziasmul excesiv".

Bill Baruch consideră că, pentru a relua tendința ascendentă, bitcoinul ar trebui să crească cu peste 8500 $, și apoi să-și recâștige nivelul psihologic de 10.000 $.
Analist: prețul bitcoinului nu va scădea sub 6000 $ Analist: prețul bitcoinului nu va scădea sub 6000 $ Reviewed by cryptonews on iunie 20, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.