William Moghayar: autoritățile de reglementare nu au o înțelegere fundamentală a criptomonedei

Autoritățile de reglementare financiară din întreaga lume, care se aplică în primul rând Comisiei Titlurilor de Valori și a Bursei (SEC), nu are o înțelegere fundamentală a criptovalutei. Această opinie a fost exprimată într-un interviu acordat CNBC de celebrul antreprenor și consilier al Ethereum Foundation, William Moghayar.

"SEC încearcă să se educe, nu publicul. Încă încearcă să-și dea seama de totul, și acesta este cadrul lor - tratând criptovalutele ca titluri de valoare. Dar, în realitate, nu toate criptovalutele sunt titluri de valoare. Dar vor ca toată lumea să joace pe acest teritoriu ", a spus el.

William Moghayar, care la începutul acestui an a anunțat crearea unei firme de investiții care să sprijine criptovalutele și blockchainul, a comentat, de asemenea, cuvintele recente ale lui Jack Dorsey, CEO-ul Twitter și Square, că bitcoinul ar putea deveni moneda nativă a Internetului.

Potrivit antreprenorului, el consideră într-adevăr că Bitcoinul este astfel, dar nu singurul în acest sens, și că vor exista și alte criptovalute

Mai mult decât atât, William Moghayar consideră că Ethereum va depăși inevitabil bitcoinul, deoarece are cel mai mare ecosistem de dezvoltatori, start-up-uri, capital de risc și de sprijin.

"Nu este vorba despre tehnologia însăși, dar cine o folosește", a spus el.
William Moghayar: autoritățile de reglementare nu au o înțelegere fundamentală a criptomonedei William Moghayar: autoritățile de reglementare nu au o înțelegere fundamentală a criptomonedei Reviewed by cryptonews on mai 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.