Studiu: companiile americane au un interes scăzut în blockchain

77% dintre marile companii americane nu vor implementa în curând tehnologia registrului distribuit în activitățile lor. Acest lucru este evidențiat de rezultatele unui sondaj realizat de compania de consultanță Gartner între 293 de directori de tehnologia informației.

În cursul anchetei, 43% dintre respondenți au declarat că nu au luat în considerare utilizarea blockchainului, deși urmează știrile din acest domeniu.

Planurile de implementare a blockchainului în activitatea firmei au fost anunțate de doar 8% dintre directorii IT, alți 1% dintre respondenți aplică deja tehnologie în activitatea companiilor lor.

După cum a spus analistul Gartner, David Ferlonger, rezultatele cercetării confirmă că "entuziasmul din jurul blockchainului și posibila utilizare a tehnologiei este umflat artificial".

"Companiile care se grăbesc să integreze blockchainul se pot confrunta cu o pierdere de investiții sau pot descoperi că această tehnologie nu le corespunde. În plus, punerea în aplicare a blockchainului în procesele de afaceri necesită cunoștințe extinse în multe domenii, cum ar fi securitatea, legea și managementul descentralizat ", a adăugat el.
Studiu: companiile americane au un interes scăzut în blockchain Studiu: companiile americane au un interes scăzut în blockchain Reviewed by cryptonews on mai 04, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.