Șeful messengerului Facebook va lucra la dezvoltarea soluțiilor bazate pe blockchain pentru rețelele sociale

Vicepreședintele Facebook pentru dezvoltarea Facebook Messenger David Marcus a anunțat că își părăsește postul actual și va fi implicat în dezvoltarea și implementarea blockchain-soluțiilor în cadrul companiei. Despre asta, a spus Marcus pe pagina sa in reteaua sociala.

"Construiesc un grup mic care va căuta cel mai bun mod de a implementa blockchainul pe Facebook. Vom începe dezvoltarea de la zero ", a anunțat Marcus.

Rețineți că, la începutul anului, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat, de asemenea, că a fost interesat de studierea tehnologiilor criptografice, în scopul eventualei integrări a acestora în cea mai mare rețea socială din lume.

Potrivit acestuia, una dintre cele mai interesante probleme din lumea tehnologiei este rivalitatea centralizării și a descentralizării, iar multe dintre ele încep să se implice în tehnologie, deoarece cred că ele pot fi o forță descentralizatoare care va da mai multă putere oamenilor obișnuiți.

David Marcus însuși s-a aflat pe Facebook acum patru ani de la PayPal, unde a fost președinte. El este, de asemenea, în consiliul de administrație al celei mai mari criptoplatforme americane Coinbase.

În același timp, Marcus nu a specificat ce aplicații bazate pe blockchain intenționează să lucreze pe Facebook. Cu toate acestea, având în vedere gama largă de aplicații tehnologice și abundența serviciilor din rețeaua socială, echipa are multe direcții de dezvoltare.
Șeful messengerului Facebook va lucra la dezvoltarea soluțiilor bazate pe blockchain pentru rețelele sociale Șeful messengerului Facebook va lucra la dezvoltarea soluțiilor bazate pe blockchain pentru rețelele sociale Reviewed by cryptonews on mai 09, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.