Șeful CFTC: este greu să găsești un loc pentru criptovalută în legea din 1935

Statele nu vor putea să adopte în viitorul apropiat o reglementare adecvată a pieței criptovalutare, pentru că este necesar să se modifice regulile date din 1935. Acest lucru în comentariile MSN Money a declarat președintele comisiei de comerț futures(CFTC), Christopher Giancarlo.

"CFTC este dificil de definit în regulile din 1935 un loc în care puteți include bitcoinul și alte valute virtuale. Vedem elemente ale titlurilor de valoare care intră sub incidența reglementărilor noastre. Cu toate acestea, în activele digitale, puteți găsi toate aspectele. Totul depinde de ce parte să se uite la ea ", a spus Giancarlo.

Președintele CFTC a adăugat că contractele futures tranzacționate deja de cele două mari burse CBOE și CME sunt de asemenea dificil de decontat datorită naturii activului suport.

"Bitcoinul și multe alte criptovalute au elemente de diverse active valoroase (intermediar pe termen lung sau intermediar de plăți). Trebuie să ne confruntăm și este destul de dificil. Nu cred că această problemă va fi rezolvată în viitorul apropiat ", a concluzionat el.
Șeful CFTC: este greu să găsești un loc pentru criptovalută în legea din 1935 Șeful CFTC: este greu să găsești un loc pentru criptovalută în legea din 1935 Reviewed by cryptonews on mai 01, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.