Părere: NYSE și Goldman Sachs vor da un impuls puternic pieței criptovalutare

Analistul financiar și managerul fondului de hedging BKCM, Bryan Kelly, este convins că adoptarea bitcoinului de către majoritatea jucătorilor de pe Wall Street, cum ar fi NYSE și Goldman Sachs, va determina o creștere rapidă a pieței activelor digitale pe termen scurt și mediu. Acest lucru scrie CCN.

La începutul acestei săptămâni, a devenit cunoscut faptul că compania părintească a Bursei din New York (NYSE) și una dintre cele mai mari corporații din lume, Intercontinental Exchange (ICE), intenționează să dezvolte o platformă pentru bitcoin-trading.

Potrivit lui Kelly, el este "șocat" de faptul că piața criptovalutară nu a înregistrat o creștere rapidă pe fundalul acestei știri. El crede că NYSE va oferi investitorilor instituționali servicii de stocare a criptoactivelor, care vor concura cu soluții de la astfel de giganți precum Coinbase și Xapo.

"De fapt, sunt puțin șocat că piața nu a răspuns corespunzător", a spus Kelly. - ICE Exchange a dezvoltat un sistem de stocare a criptomonedei în interiorul companiei. Anterior, aceasta a fost o mare problemă și a împiedicat investitorii mari să intre pe piață. Acum totul se va schimba. "

Kelly crede, de asemenea, că dezvoltarea unei soluții de la ICE Exchange pentru a stoca bitcoin-activele marchează, de fapt, apariția unei noi clase de active, care va fi investită de fonduri multibillion și de alți investitori instituționali.

"Acum, piața poate include fonduri caritabile și de pensii, cu care anterior s-au temut să lucreze cu criptovalute din cauza restricțiilor existente. Dacă platforma Exchange ICE primește aprobarea SEC, aceasta va fi o adevărată descoperire ", a concluzionat Kelly.
Părere: NYSE și Goldman Sachs vor da un impuls puternic pieței criptovalutare Părere: NYSE și Goldman Sachs vor da un impuls puternic pieței criptovalutare Reviewed by cryptonews on mai 12, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.