Ministerul Justiției al Federației Ruse: criptovalutele ar trebui să fie considerate "alte proprietăți"

Bitcoinul și alte criptovalute nu pot fi considerate bani electronici, dar se încadrează în conceptul legal a "altor proprietăți". Această poziție a fost exprimată de Ministrul Justiției al Federației Ruse Alexander Konovalov, raportează Prime.

Potrivit acestuia, Ministerul Justiției a elaborat o opinie consolidată cu privire la criptovalute. Motivul a fost discuția care a apărut mai devreme în comunitatea legală cu privire la posibilitatea de a lua în considerare că criptovalutele pot fi ca proprietate în conformitate cu legislația Rusiei.

În momentul de față, oficialul a spus că, dacă banii digitali nu este proprietate, furtul lor nu poate fi considerat o infracțiune penală, deoarece obiectul infracțiunii ca atare nu este.

De asemenea, Alexander Konovalov este convins că în Federația Rusă este necesar să se introducă o reglementare strictă a criptomonedei, deoarece altfel se va transforma într-o structură piramidală.

"Punctul nu este stabilit, dacă se vor dezvolta criptovalutele, va fi necesară o reglementare suplimentară. Principalul lucru este să asigurăm securitatea, astfel încât să nu se transforme în construcția unor noi piramide financiare ", a spus el.

El a adăugat, de asemenea, că apariția fenomenului de criptovalută este un fel de manifestare a dorinței oamenilor de a scăpa de dependența totală.
Ministerul Justiției al Federației Ruse: criptovalutele ar trebui să fie considerate "alte proprietăți" Ministerul Justiției al Federației Ruse: criptovalutele ar trebui să fie considerate "alte proprietăți" Reviewed by cryptonews on mai 19, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.