JPMorgan: Blockchain este interesant din punctul de vedere al schimbării sistemului financiar

Principalul holding financiar american JPMorgan Chase & Co a început să exploreze sectorul criptovalutar, deși rămâne sceptic în ceea ce privește monedele digitale. Co-președintele băncii, Daniel Pinto, a spus acest lucru într-un interviu acordat CNBC.

Pinto a menționat că banca, în primul rând, este interesată de tehnologia blockchain, deoarece poate îmbunătăți sistemul financiar.

"Explorăm acest spațiu. Nu mă îndoiesc că această tehnologie va juca într-un fel rolul său ", a subliniat el.

În același timp, directorul general al JPMorgan a remarcat că anonimiatul care stă la baza criptovalutelor poate influența negativ reputația de afaceri a marilor instituții financiare.

"Un astfel de activ nu va dura mult timp, pentru că oamenii nu vor mai crede în el sau vor fi pur și simplu uciși de autoritățile de reglementare. Cred că acest concept este justificat și multe bănci centrale explorează acest subiect. Pentru mine personal, tokenizarea economiei este destul de reală. Criprovalutele sunt reale, dar nu în forma lor actuală ", a spus el.

Potrivit lui Pinto, JPMorgan poate începe, de asemenea, clyringul contractelor futures bitcoin, deși banca a respins ideea mai devreme.
JPMorgan: Blockchain este interesant din punctul de vedere al schimbării sistemului financiar JPMorgan: Blockchain este interesant din punctul de vedere al schimbării sistemului financiar Reviewed by cryptonews on mai 17, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.