Japonia introduce o reglementare mai strictă a bitcoin-burselor

Agenția de Servicii Financiare din Japonia (FSA), pentru a proteja investitorii și a reduce riscurile atacurilor de hacker la scară largă, este asemănătoare cu criza din luna ianuarie a Coincheck, care se pregătește să consolideze cerințele pentru criptobursele locale. Acest lucru este scris de Nikkei Asian Review.

Se așteaptă ca reguli noi și mai stricte pentru reglementarea burselor să fie puse în aplicare în această vară și vor fi distribuite atât platformelor existente, cât și celor noi. Bursele care nu respectă noile norme vor trebui să-și reducă activitățile.

Noile reguli pot fi împărțite în cinci puncte principale. În primul rând, bursele vor fi obligate să adere la standarde înalte în domeniul securității, inclusiv interzicerea stocării de active în portofelele online, precum și introducerea obligatorie a autentificării multifactoriene.

În cadrul luptei împotriva spălării banilor, platformele vor trebui să intensifice măsurile de identificare a clienților.

Cea de-a treia cerință a FSA va fi următoarea instrucțiune privind gestionarea activelor. În special, activele investitorilor ar trebui să fie clar separate de activele băncii, în timp ce soldurile conturilor clienților vor trebui verificate zilnic. Se presupune că acest lucru va contribui la lupta împotriva posibilelor manipulări. De asemenea, autoritățile de reglementare insistă asupra utilizării mecanismelor care nu vor permite angajaților burselor să efectueze tranzacții cu activele clienților.

Publicația confirmă, de asemenea, intenția FSA de a impune interzicerea tranzacționării criptovalutelor în scopul creșterii confidențialității utilizatorilor. Monero, Dash și Zcash pot intra sub incidența interdicției, care, potrivit autorității de reglementare, este folosită pentru spălarea veniturilor obținute ilegal.

În cele din urmă, FSA intenționează să facă bursele mai transparente. În acest scop, bursele vor trebui să distingă clar acționarii și managerii acestora, precum și angajații implicați în dezvoltarea de software și gestionarea activelor. Scopul final al acestor măsuri este de a împiedica tranzacționarea privilegiată și alte tipuri de manipulare.
Japonia introduce o reglementare mai strictă a bitcoin-burselor Japonia introduce o reglementare mai strictă a bitcoin-burselor Reviewed by cryptonews on mai 07, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.