În Singapore au apărut bitcoin-bancnote

Compania din Singapore, Tangem, a lansat bitcoin-bancnote, pe care dezvoltatorii înșiși o numesc "bancnote inteligente". Cu toate acestea, ele nu sunt fabricate din hârtie - de fapt, este vorba de portofele ferate din plastic cu chip integrat S3D350A de la Samsung, raportează Finance Magnates.

În același timp, noutatea are trăsături comune cu bancnotele tradiționale. Astfel, fiecare bancnotă reprezintă o anumită valoare nominală în BTC și poate fi transferată fizic pentru plată. În compania în sine dezvoltarea Tangem se numește "portofel rece de rău".

Potrivit reprezentanților companiei, tehnologia utilizată în bancnote este complet protejată de interferențele externe și ia în considerare "toți vectorii cunoscuți de atac la nivel hardware și software". În plus, este demn de remarcat faptul că "anii de dezvoltare a chips-urilor pentru carduri de credit și SIM, precum și cardurile de identitate au dus la crearea unui produs suficient de sigur, astfel încât costul de hacking a unei note a fost nerentabil din punct de vedere economic".

Un alt avantaj al bancnotelor înainte de tranzacțiile on-line este faptul că dezvoltatorii plătesc imediat plata și absența comisioanelor. Totuși, ei au adoptat și toate deficiențele altor medii fizice, inclusiv riscul potențial de furt și limite de transmisie limitată.

După cum se afirmă în comunicatul de presă al Tangem, disponibil în prezent pentru cumpărare sunt bancnotele cu o valoare nominală de 0,01 și 0,05 BTC - aproximativ 96 dolari și 480 dolari la momentul publicării.
În Singapore au apărut bitcoin-bancnote În Singapore au apărut bitcoin-bancnote Reviewed by cryptonews on mai 04, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.