În Florida, se va începe să se accepte impozite în Bitcoin și Bitcoin Cash

Locuitorii din statul Florida vor putea să plătească licențe pentru șoferi, cărți de identitate, numere de mașini, documente auto și impozite pe proprietăți în Bitcoin și Bitcoin Cash. Plățile în criptovalută vor fi procesate utilizând cea mai mare bitcoin-procesare BitPay. Acest lucru este raportat în comunicatul oficial al departamentului de colectare a impozitelor din sectorul Seminole.

Potrivit inspectorului fiscal Joel Greenberg, criptovalutele nu numai că vor simplifica primirea veniturilor fiscale, ci vor reduce și cazurile de fraudă și vor spori transparența plăților.

"Scopul șederii mele în cadrul departamentului este de a face interacțiunea clientului cu noi mai rapidă, mai inteligentă și mai eficientă și, de asemenea, să ne retragem serviciile din secolul al XVIII-lea în secolul XXI. Și una dintre modalitățile de a face acest lucru este de a adăuga criptovalutele la metodele de plată ", a spus Greenberg, adăugând că nu vede niciun risc pentru district în volatilitatea cursului criptomonedei.

Merită menționat faptul că pentru BitPay acesta este primul parteneriat cu serviciile guvernamentale.
În Florida, se va începe să se accepte impozite în Bitcoin și Bitcoin Cash În Florida, se va începe să se accepte impozite în Bitcoin și Bitcoin Cash Reviewed by cryptonews on mai 15, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.