HTC a început să dezvolte un blockchain-smartphone Exodus

Producătorul de electronice din Taiwan, HTC, a anunțat dezvoltarea "primului telefon cu suport nativ pentru blockchain" HTC Exodus. Acest lucru a fost anunțat de creatorul HTC Vive Phil Chen în cadrul conferinței Consensus în New York, scrie PCMag.

Potrivit lui Chen, noul dispozitiv va sprijini "o mulțime de blockchain-protocoale", cum ar fi Bitcoinul, Ethereum, Lightning Network și Dfinity.

"Misiunea companiei noastre este de a sprijini întregul blockchain-ecosistem, care, la rândul său, ar trebui să ajute protocoalele de bază să extindă rețelele nodurilor orientate spre ei", a spus el.

Dispozitivul bazat pe sistemul de operare Android va avea un portofel criptovalutar universal pre-instalat, precum și o "enclavă hardware protejată" care asigură securitatea datelor.

"Vreau să văd o lume în care utilizatorul final își va deține propriile date, indiferent dacă este vorba despre vizionarea istoriei, identificarea, activele, portofelele, e-mailurile sau mesajele, fără a fi nevoie să implice autoritățile centrale", a spus Phil Chen.

Data eliberării noului dispozitiv și a prețului său cu amănuntul sunt încă necunoscute, dar producătorul nu a exclus posibilitatea de a plăti în criptomonedă.
HTC a început să dezvolte un blockchain-smartphone Exodus HTC a început să dezvolte un blockchain-smartphone Exodus Reviewed by cryptonews on mai 16, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.