Co-fondatorul Google a menționat rolul minerilor criptovalutari în "boom-ul computațional"

Co-fondatorul Google, Serghei Brin, a trimis un mesaj investitorilor în urma rezultatelor din 2017, în care a subliniat că cererea de computere puternice utilizate pentru miningul Ethereum și a altor criptovalute a devenit unul dintre principalii factori ai "boom-ului de calculator".

Potrivit lui Brin, câțiva factori au contribuit la creșterea numărului de tehnologii informatice din întreaga lume. În primul rând, este "zgomotul constant al legii lui Moore", conform căruia numărul de tranzistori plasați pe un cip integrat se dublează la fiecare 24 de luni.

Al doilea factor a fost creșterea cererii pentru computerele de înaltă performanță, cu plăci video puternice pentru jocuri și "surprinzător, pentru algoritmii Proof-of-Work, utilizați în criptovalute moderne, inclusiv Ethereum", a spus Brin.

Cu toate acestea, potrivit co-fondatorului Google, nici unul dintre acești factori nu a devenit important. Deci, rolul cel mai important în "boom-ul computațional" a fost jucat prin învățarea mașinilor și folosirea unor cantități mari de tehnologii de date necesare dezvoltării sistemelor de inteligență artificială care sunt capabile să conducă autovehicule, să recunoască chipurile sau să traducă texte fără participarea umană, crede Breen.
Co-fondatorul Google a menționat rolul minerilor criptovalutari în "boom-ul computațional" Co-fondatorul Google a menționat rolul minerilor criptovalutari în "boom-ul computațional" Reviewed by cryptonews on mai 02, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.