CEO-ul Monex: criptovalutele pot zbura ca derivate în anii 1980

Șeful brokerului online japonez Monex Group Inc, Oki Matsumoto, crede că activele de tip bitcoin și alte active criptovalutare pot "să zboare", așa cum s-a întâmplat acum 38 de ani cu instrumente financiare derivate. Acest aviz el a exprimat într-un interviu cu CNBC.

"În anii 1980, autoritățile de reglementare au urât în mod literal derivatele, însă le-au acceptat repede. Actuala criptomonedă din lume este foarte asemănătoare cu această situație și, mai devreme sau mai târziu, toate normele de reglementare vor fi elaborate ", a spus Oki Matsumoto.

De asemenea, el a reamintit că, la început, chiar conceptul de derivate a fost de neînțeles pentru mulți.

"Foarte puțini oameni au înțeles derivatele. Cu toate acestea, în cinci ani au fost predate cele mai mari școli din lume ".

În ciuda faptului că taxele mari asupra criptovalutelor din Japonia descurajează mulți investitori, comercianți, Oki Matsumoto sunt convinși că nu se deranjează.

"Când bei, nu crezi că mâine va fi o mahmureală. Cred că investitorii japonezi de retail vor avea nevoie de ceva timp pentru a investi sume foarte bune în criptovalute ", a adăugat el.

După cum amintește publicația, cariera sa pe piața financiară, Oki Matsumoto, a început în 1987 în diviziunea de instrumente derivate din Brother Solomon, o bancă de investiții cu Wall Street, iar apoi a lucrat 12 ani la Goldman Sachs.

În 1999, Matsumoto împreună cu Sony Corporation au fondat compania Monex. În această săptămână, compania a finalizat achiziția site-ului criptovalutar Coincheck, care a suferit din cauza furtului de jetoane de 534 milioane dolari în ianuarie.
CEO-ul Monex: criptovalutele pot zbura ca derivate în anii 1980 CEO-ul Monex: criptovalutele pot zbura ca derivate în anii 1980 Reviewed by cryptonews on mai 02, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.