CEO FireEye: Bitcoinul este o problemă pentru noi

Directorul general al societății de vârf, FireEye, Kevin Mandia, în domeniul securității cibernetice, a subliniat că, în compania sa, Bitcoinul este considerat o problemă în contextul protecției datelor digitale. Acest lucru este raportat de CNBC.

"Din punctul de vedere al experților în securitatea informatică, criptomoneda anonimă nu este foarte bună. Acesta este un alt mod de a genera bani din atacurile hackerilor, furturile IP și comunicațiile. Prin urmare, luăm în considerare problemele bitcoinului ", a spus el.

El a subliniat că virusurile criptografice, de obicei, extortă o răscumpărare în bitcoinuri și alte criptovalute. Aceiași făptași se află la mii de kilometri distanță de locul crimei, iar monedele digitale le ajută să câștige relativ în siguranță victimele unor astfel de atacuri.

"Dacă puteți hacka e-mail-ul cuiva, șantaja și exorta bitcoinul, atunci aceasta este o problemă pentru noi", a adăugat Mandia.

El a mai spus că săptămânal compania înregistrează milioane de atacuri de hackeri.
CEO FireEye: Bitcoinul este o problemă pentru noi CEO FireEye: Bitcoinul este o problemă pentru noi Reviewed by cryptonews on mai 05, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.