BitGo a introdus un nou serviciu pentru stocarea în siguranță a criptovalutelor

Specializată în domeniul securității bitcoin-startupul BitGo, a introdus un nou set de instrumente pentru stocarea în siguranță a criptovalutelor. Acest lucru este raportat de CoinDesk.

Crearea serviciului a fost următorul pas după achiziționarea companiei de administrare a investițiilor Kingdom Trust în luna ianuarie a acestui an. În ciuda faptului că tranzacția nu a fost încă aprobată de autoritățile de reglementare, BitGo continuă să lucreze pe produse pentru investitorii instituționali.

"Putem vedea clar că tot mai multe companii mari devin interesate de monedele digitale. Dar există alți clienți - fonduri speculative mai mici care nu doresc să-și păstreze propriile active. Ei au nevoie de soluții care să ofere securitate și respectarea reglementărilor, soluții pe care le pot externaliza. Acesta este exact ceea ce oferă BitGo ", a declarat Tracy Olsen, șeful de produs al companiei.

Pentru o gamă mai largă de clienți, noul serviciu BitGo oferă trei niveluri de stocare: "stocare calificată", realizată prin stocarea proprie și prin Kingdom Trust, "depozitare instituțională", care permite clienților să gestioneze portofele, indiferent de prezența unei conexiuni la Internet și stocare auto-gestionată.

Astfel, notează Tracy Olsen, noul serviciu va răspunde nevoilor nu numai clienților care doresc să transfere toate funcțiile pentru asigurarea securității și gestionării activelor digitale către o terță parte, dar și celor care doresc să-și păstreze controlul maxim asupra cheilor private.

"Piața are nevoie de aceste trei soluții diferite", a spus Olsen.

Ea a adăugat că, în prezent, BitGo oferă soluții de depozitare sigure pentru mai mult de 20 criptovalute, dar compania este determinată să crească această cifră în 2018.
BitGo a introdus un nou serviciu pentru stocarea în siguranță a criptovalutelor BitGo a introdus un nou serviciu pentru stocarea în siguranță a criptovalutelor Reviewed by cryptonews on mai 14, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.